onsdag, februar 16, 2011

Everybody loves a ... sofakrok!

Etter seks ukers ventetid var det ENDELIG på tide å få i hus sofa og stol fra Bolia. To vennlige herrer leverte på døra og hjalp til med å bære dem opp i vår søte leilighet i femte etasje uten heis, men jeg synes jeg kunne ane et lite sukk da jeg opplyste hvor høyt opp de svære eskene skulle. Men - det gikk strålende, jeg bisto med den viktige jobben å holde døren åpen, og pakket ut og monterte (!) sammen sofaen og sanket litt handy-poeng. Litt kaotisk må det selvfølgelig bli når x antall papplengder skal åpnes, en hel sky med plastemballasje skal ut og ikke minst puter og sofadeler skal settes sammen til noe brukendes. Vel, etter et kortvarig lettere kaos ...



... ser nå stuekroken slik ut:

Vi er fornøyde! Nå er sofaen også beriket med diverse puter og tepper som frem til nå har vært stuet bort på roterommet, men som nå kommer til sin rett i sofakroken.

Et lite minus med kvelden, var at stolen vi fikk sammen med sofaen, hadde en knekt plugg (?) på det ene benet, som må byttes ut før den kan brukes. Så den får hvile i liggende stilling så lenge (det er den til venstre, i tilfelle noen skulle lure...)



Neste stopp på prosjekt møblering av leilighet: få i hus spisebord, få tak i lange nok ledninger slik at alle tre spotene i bokhyllseksjonen kan få lyse, få opp speil på stua, finne stoler til spisebordet OG kjøkkenbordet.

Glemte jeg forresten å si at Egypt is back on? Vårt reiseselskap hadde "bare" kansellert alle turer ut februar, og det betyr at vår planlagte to-ukers i slutten av april fortsatt kan gjennomføres, HURRA! Jakten på bikiniformen fortsetter med andre ord ;)

Ingen kommentarer: